Een kijkje in de werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor alle soorten onderhoud, APK keuringen en reparaties aan uw voertuig.
Wij beschikken over 5 professionele bruggen en zeer vaardig personeel waardoor u altijd kunt rekenen op eerlijke en betrouwbare service.

Wij beschikken over geavanceerde Bosch diagnose apparatuur waarmee de meeste motorstoringen eenvoudig opgelost kunnen worden. Ook het resetten van onderhoudsintervallen kan hier eenvoudig mee worden gedaan. Tevens beschikken wij over software waarmee verscheidene (onderhouds)gegevens van uw auto geverifieerd kunnen worden.

Auto’s in werkelijk alle soorten en maten kunnen bij ons terecht, van robuuste bedrijfsauto tot snelle sportwagen!

  • Een auto wordt door Peter gecontroleerd op motorstoringen

 

Peter’s Autoservice is een RDW erkent autobedrijf. Wij hanteren zéér scherpe tarieven voor zowel APK-keuringen als kleine en grote onderhoudsbeurten aan uw voertuig zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Wij beschikken over een uitgebreide voorraad aan onderdelen die in een handomdraai vervangen of aan u verkocht kunnen worden zoals ruitenwisserbladen, lampen en veel verschillende soorten motorolie.

Door jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het vervangen en verkopen van autobanden in alle prijsklassen en maten. Ook reparatie en vervanging van uitlaten behoort tot één van onze grootste krachten.

  • Autobanden vervangen
    Autobanden vervangen wij in een handomdraai

 

Brengt u uw voertuig bij ons, dan kunt u beschikking krijgen over vervangend vervoer in de vorm van onze leenauto of één van de handige leenfietsen.

Ook is Peter’s Autoservice actief als leerbedrijf voor ambitieuze studenten die het vak van automonteur willen leren.

Bovendien is Peter’s Autoservice het adres voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s in de meest gangbare prijsklassen, alsmede inkoop van gebruikte auto’s. Ook treden wij op als ‘automakelaar’; u zoekt een auto, wij vinden hem voor u of andersom; u heeft een auto waar u afstand van wilt doen en wij verkopen hem voor u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *